Obnova licenc

V začetku leta je treba izpolniti prvo zahtevo Svetovnega taekwondoja. Gre za licence, ki jih je potrebno obnoviti vsako leto. Da bo vse skupaj teklo gladko, je Darko Kadić, tehnični direktor slovenske taekwondo zveze WT pojasnil postopek registracije!

Dragi taekwondo prijatelji, za pridobitev WT licence naprošamo, da vsi administratorji klubov svoje člane registrirajo v sistem Simply Compete – »Slovenian Taekwondo Association«. Ob registraciji priložite posameznikovo fotografijo, sliko/scan osebne izkaznice ali potnega lista, ter sliko/scan diplome (geup) ali poom/dan certifikata. V primeru, da so posamezniki že registrirani v GMS, se le prijavite in najkasneje do 31.1.2020 podaljšajte članstvo.

Obveščamo vas, da bodo vsi nacionalni dogodki (državna prvenstva, seminarji …) zdaj potekali preko platforme GMS, zato morajo imeti vsi člani odobreno članstvo v sistemu SC, da se lahko prijavijo na tekmovanja oz. prihajajoče dogodke. Za tiste, ki bodo sodelovali na Svetovnih Taekwondo dogodkih (G-turnirji, EP, SP, OI …) ne pozabite naročiti tudi svetovne WT licence (GAL ali GOL).

Registracijo opravite na naši novi personalizirani GMS spletni strani:

https://sloveniantkd.simplycompete.com/.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov

taekwondo.slovenia@gmail.com ali telefonsko številko +386 40 149 103.

Cilj WT-ja je poenostaviti celotni proces, kot tudi registrirati vse Slovenske športnike in trenerje v sistem GMS.

 

Športni pozdrav,

Darko Kadić

Taekwondo zveza Slovenije