Razširjena taekwondo resničnost

Svetovni taekwondo in Refract sta javnosti predstavila Učbenik Svetovnega taekwondoja AR, aplikacijo za promocijo poms, nabora določenih tehnik v taekwondoju.

Učbenik Svetovni taekwondo AR je vrhunec dalj časa trajajočega sodelovanja Svetovnega taekwondoja in Refracta. Partnerja sta podpisala memorandum soglasja o razvoju vrste aplikacij. Učbenik AR, kjer AR pomeni razširjeno resničnost, je prva aplikacija – izobraževalna platforma za poomsae, ki Taekwondo družini in tudi širši javnosti, ki morda ne pozna taekwondoja, omogoča učenje in vadbo tehnike v udobju svojega doma. Obstaja tudi možnost, da se aplikacija uporablja kot priprava na ocenjevalne teste. “Svetovni taekwondo je ponosno predstavil Učbenik Svetovnega taekwondoja AR. Gre za našo prvo aplikacijo v sodelovanju z Refractom,” je dejal predsednik svetovnega taekwondoja Chungwon Choue. »V času, ko pandemija COVID-19 ovira ali celo ustavlja športne dejavnosti in prireditve po vsem svetu, bo AR učbenik varen in priročen način za nadaljnjo promocijo taekwondoja. Hkrati bo omogočil večjo dostopnost izobraževalnega gradiva tako obstoječim izvajalcem, kot tudi novincem, ki se radi preizkušajo novosti.”

»V dobi pametnih naprav sta udobje in dostopnost dobila nov pomen. Veseli smo, da sodelujemo s Svetovnim taekwondojem, da sodelujemo pri njihovih digitalnih pobudah, začenši z World Taekwondo AR Textbook, « je povedal Michael Chang, izvršni direktor Refracta. ” Z dotikom prsta se lahko naučite in vadite osnove taekwondoja kjer koli in kadar koli.”

Svetovni učbenik za taekwondo AR (World Taekwondo AR Textbook) je zdaj na voljo v trgovinah Apple App Store in Google Play Store po vsem svetu.

Povzeto pa WT

Slike WT