Taekwondo zveza Slovenije je podaljšala partnerstvo s Simply Compete

 

 

 

 

 

Simply Compete je eno od najbolj celovitih in preizkušenih platform za upravljanje športa na svetu. Ponuja vrsto popolnoma integriranih komponent za podporo naraščajočim potrebam današnjih športnih organizacij in njihovih uporabnikov. Je svetovni ponudnik tehnologije za športne organizacije kot so državne in mednarodne zveze, športni klubi in organizatorji dogodkov.

V začetku leta 2022 je Taekwondo zveza Slovenije podpisala pogodbo s sistemom Simply Compete (v nadaljevajnu SC), s pomočjo katerega bo zveza pridobila samostojno platformo za članstvo ter razne dogodke. Simply Compete omogoča zvezi in klubom spremljanje članstva, članarin, rezultatov, kot tudi organizacijo dogodkov ter tekmovanj.

»Že zadnjih nekaj let uporabljamo sistem SC in se veselimo nadaljnjega sodelovanja. Uporaba SC je precej bolj pregledna in uporabniku prijazna, kot so bile prejšnje platforme, katere smo kot zveza uporabljali« pravi tehnični direktor Taekwondo zveze Slovenje, Darko Kadić. Od tem je dodal, da je podporna služba zelo odzivna in uporabnikom v veliko pomoč.

V zvezi se že neizmerno veselimo samostojne uporabe sistema z vsemi obstoječimi funkcijami, kot tudi tistimi, ki še pridejo.

Splošne informacije o SC lahko najdete na https://simplycompete.com/.